Android Game Does not work on mobile when being run

Discussion in 'Legacy GameMaker Community Tech Support' started by Elfiawesome23, Jun 11, 2019.

  1. Elfiawesome23

    Elfiawesome23 Member

    Joined:
    Apr 6, 2019
    Posts:
    2
    I'm using GameMaker studio 1.4.9999. When i run my game , The game does not appear on my phone. On the compiler in Gamemaker it says

    Code:
    exitcode = 0
    "C:\Users\Eru\AppData\Local\Android\Sdk\platform-tools\adb" get-state
    device
    * daemon not running; starting now at tcp:5037
    * daemon started successfully
    exitcode = 0
    "C:\Users\Eru\AppData\Local\Android\Sdk\platform-tools\adb" shell echo $INTERNAL_STORAGE
    exitcode = 3221226356
    "C:\Users\Eru\AppData\Local\Android\Sdk\platform-tools\adb" shell echo $EXTERNAL_STORAGE
    error: more than one device/emulator
    exitcode = 1
    "C:\Users\Eru\AppData\Local\Android\Sdk\platform-tools\adb" get-state
    error: more than one device/emulator
    exitcode = 1
    "C:\Users\Eru\AppData\Local\Android\Sdk\platform-tools\adb" push "C:\Users\Eru\AppData\Local\gm_ttt_84704\Asteroid_android\\GameAssetsDROID.zip" error: more than one device/emulator/GMstudio/GameAssetsDROID.zip
    adb: error: failed to get feature set: more than one device/emulator
    exitcode = 1
    "C:\Users\Eru\AppData\Local\Android\Sdk\platform-tools\adb" push "C:\Users\Eru\AppData\Local\gm_ttt_84704\Asteroid_android\\GameDownload.lock" error: more than one device/emulator/GMstudio/GameDownload.lock
    adb: error: failed to get feature set: more than one device/emulator
    exitcode = 1
    "C:\Users\Eru\AppData\Local\Android\Sdk\platform-tools\adb"  shell cat /system/build.prop
    error: more than one device/emulator
    exitcode = 1
    FastCreate started: 8:51:29 PM
    FastCreate End End: 8:51:29 PM
    Compile finished: 8:51:29 PM
    Or

    Code:
    Stats : GMA : Elapsed=1569.0341
    Stats : GMA : sp=1,au=0,bk=0,pt=0,sc=0,sh=0,fo=0,tl=0,ob=1,ro=1,da=0,ex=0,ma=3,fm=0x0
    exitcode = 0
    "C:\Users\Eru\AppData\Local\Android\Sdk\platform-tools\adb" get-state
    
    error: more than one device/emulator
    exitcode = 1
    Compile finished: 12:36:57 PM
    I have checked my phone , developer settings is turned on and USB Debugging is turned on as well. SDK and NDK are also working. If anyone knows whats happening please respond
    Thank you!:)
     
    Last edited: Jun 12, 2019
  2. FrostyCat

    FrostyCat Member

    Joined:
    Jun 26, 2016
    Posts:
    4,301
    There's something else in addition to your phone that adb is picking up. Run adb devices from the command line and you'll see what it is. If the SDK isn't in your system path, type in the full path for the adb part of the command.
     
  3. Elfiawesome23

    Elfiawesome23 Member

    Joined:
    Apr 6, 2019
    Posts:
    2
    Oh i now see that there is two devices connected
    one of them is called emulator-5562 offline
    I don't recall setting up any emulators , do you know how to delete this emulator?
    thanks
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice