1. Hey! Guest! The 32nd GMC Jam will take place between Feb 22nd, 12:00 UTC (Friday noon) and Feb 25th, 12:00 UTC (Monday noon). Why not join in! Click here to find out more!
    Dismiss Notice

Windows Error in game maker studio 2 with particles!! (not code problem)

Discussion in 'GameMaker Studio 2 Community Tech Support' started by theraje3, Feb 6, 2019.

  1. theraje3

    theraje3 Member

    Joined:
    Aug 24, 2017
    Posts:
    31
    Hi all, so I have been working on a project and added different particles systems, emmiters, etc. everything worked perfectly. But at some point particles stop showing up. I tough it would be a random error, restart GMS2 and particles came back. But the next time I open GMS2 I couldnt see them again, restarted GMS2: not solved, restart Pc: not solved, reinstall GMS2: nothing, Unisnstall GMS2 and reinstall it just in case... nothing... I checked that in other projects (in my pc) particles neither works. So I send my project to my partner, tested on his PC and particles shows as usual... So I belive is my GMS2 that is broken... And since is not a gml problem I dont know what to do and im a bit desesperated. Couldnt find a solution anywhere :(


    Update: Debugging the error it seems that asigning part_system_create() to a variable it returns 0 on that variable....
    https://gyazo.com/650a860c5cc0d6476c026f585423569d
    [​IMG]
    As far as I know it shouldnt be 0.
     
    Last edited: Feb 7, 2019
  2. theraje3

    theraje3 Member

    Joined:
    Aug 24, 2017
    Posts:
    31
    MarceloP likes this.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice